Praktijkinformatie

 

In 1994 ben ik afgestudeerd als podotherapeut. Na een jaar vast dienstverband ben ik in 1995 mijn eigen praktijk voor podotherapie gestart. In de beginjaren groeide de praktijk erg hard en kwamen er drie werknemers in dienst. Sinds 2006 heb ik de keuze gemaakt om mijn praktijk alleen voort te zetten. Dit strookt beter bij mijn visie om de beste zorg te verlenen voor iedere patiënt en staan voor de waarden welke ik belangrijk vind binnen mijn praktijkvoering.

Overigens werk ik niet altijd helemaal alleen… Regelmatig komen 3e-en 4e-jaars stagiaires van de opleidingen podotherapie Saxion Enschede of Fontys Eindhoven de praktijk versterken. Dit en door het zeer regelmatig bijwonen van innovatiedagen, congressen en cursussen blijft de kennis van het vak up-to-date.

De praktijk is gevestigd nabij de IJssel en het horecapleintje in het oude dorpscentrum van Dieren aan de Prinsenstraat 10, op loopafstand van het NS-treinstation en bushalte. De praktijk heeft ruime parkeergelegenheid en beschikt over een ingang welke ook voor mindervaliden goed toegankelijk is.

Bekijk hier de informatiefolder van de praktijk.

branche beoordeling

jaar werkervaring

podotherapeuten in Nederland

bureau podo

Persoonlijke aanpak

Als podotherapeut streef ik naar een zo goed mogelijke oplossing voor iedere patiënt. Iedereen is anders en elke klacht is uniek. Ik hanteer géén standaardoplossingen, maar geef persoonlijke benadering aan iedereen. Hiermee probeer ik samen met de patiënt de best mogelijke therapie en tevredenheid te bereiken.

Alle leden van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten worden volgens het Huishoudelijk Reglement eens in de vijf jaar gevisiteerd. Recent patiënt tevredenheidsonderzoek geeft aan dat patiënten uit de praktijk de duidelijke uitleg over hun (voet)probleem en de behandelplannen, alsook gedegen advies als zeer goed ervaren. Ook de goede bereikbaarheid en hygiëne werden als zeer goed ervaren.

Dit zorgde ervoor dat de praktijk door de branchevereniging werd beoordeeld met een eindcijfer van 9,7. Hiermee is de praktijk als één van de beste van Nederland beoordeeld. Hier ben ik enorm trots op!

klanttevredenheid cijfer

Patiënttevredenheid

Periodiek laat de praktijk een onderzoek uitvoeren onder haar patiënten. Er worden onder andere vragen gesteld over de bereikbaarheid en hygiëne van de praktijk. Het onderzoek heeft als doel het algehele niveau nóg hoger te krijgen dan nu al het geval is. 

In 2018 werd de praktijk beoordeeld met een keurige 8,6 als eindcijfer. In 2020 met een 9,0 en in het meest recente onderzoek werd de praktijk zelfs beoordeeld met een 9,3. Ik ben natuurlijk erg blij met dit cijfer want het betreft een rechtstreekse waardering van mijn patiënten.

patienttevreden
“Mijn missie als podotherapeut is het bieden van professionele en persoonlijke zorg voor iedere patiënt”.

Branche-organisaties

Praktijk voor Podotherapie Judith Giesen is aangesloten bij de branche-organisatie NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten). Tevens staat zij geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit betekent dat ik aan alle strenge kwaliteitseisen voldoet die zorgverzekeraars eisen om haar diensten te vergoeden.

Daarnaast is de praktijk aangesloten bij Podomedics. Podomedics is een geselecteerde groep podotherapeuten die aan hoge kwaliteitsnormen moeten voldoen om deel te nemen. Zij hebben als doel verdere professionalisering van het vak podotherapie en de podotherapeut zelf. De leden blijven geheel zelfstandig én autonoom.

logo nederlandse vereniging voor podotherapeuten
logo kwaliteitsregister
podomedics logo rond

De ‘voetendokter’ in Het Klokhuis

Het Klokhuis heeft een interessant item gemaakt over de kindervoet waar in begrijpelijke taal wordt uitgelegd wordt wat de ‘voetendokter’ precies doet. Bekijk de video via deze link.

Voetklachten? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur via (0313) 45 05 94